سخنران ویژه همایش: دکتر سید محمد رضا امیریان
27 بهمن 1401
سخنران ویژه همایش: دکتر سید محمد رضا امیریان

زندگینامه

سید محمدرضا امیریان دانشیار ELT دانشگاه حکیم سبزواری هسنتد. ایشان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دروسی چون تست زبان، روش تدریس، روش تحقیق، زبان شناسی کاربردی و ... را تدریس می کنند و راهنمایی بیش از بیست پایان نامه دکتری و پنجاه پایان نامه کارشناسی ارشد را بر عهده داشته اند.

ایشان دکترای خود را با درجه ممتاز از دانشگاه تهران دریافت کرده اند. ایشان مقالات متعددی را در مجلات معتبری مانند Language Testing Journal، Current Psychology، Higher Education Research، Development و ... منتشر کرده اند.

ایشان همچنین در بسیاری از کنفرانس های ملی و بین المللی ارائه داشته اند و دو سخنرانی در مورد ELT ترتیب داده اند. علایق تحقیقاتی ایشان، آموزش معلمان، آزمون زبان و ارزیابی، عدالت آزمون و DIF و روش تحقیق میباشند.