برگزاری دومین جلسه " کارگاه مقاله نویسی" در ارتباط با همایش PCK
21 آذر 1401
برگزاری دومین جلسه " کارگاه مقاله نویسی" در ارتباط با همایش PCK

به گزارش روابط عمومی انجمن زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان کرمان،

دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی در خصوص همایش”PCK”  در تاریخ 21/09/1401 در ساعت 10 الی 12 در کلاس شماره 204 در ساختمان آموزشی پردیس شهید باهنر با حضور دانشجویان پردیس های دانشگاه فرهنگیان کرمان برگزار شد. در این جلسه استادان دکتر عزت اله کلانتری خاندانی ، دکتر موسی غنچه پور و استاد محمد حسن فرخی برفه در خصوص نگارش مقاله و اهمیت پژوهش در آموزش زبان، کارگاه مشترکی را برگزار کردند. در طی این جلسه، بر روی موضوعات پیشنهادی دانشجویان، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. سپس، با تقسیم دانشجویان به گروه های 5 نفره، آنان نیز با یکدیگر به بحث درباره موضوعات خود پرداختند. در اتمام جلسه، مقرر گردید دانشجویان به صورت گروهی یا فردی، بر روی موضوعات خود کار کنند و تا زمان تحویل مقالات همایش، مقالات خود را آماده سازند.