برگزاری شورای پژوهشی دانشگاه فرهنگیان کرمان با موضوعیت:چهارمین همایش ملی دانش محتوایی-تربیتی در آموزش زبان انگلیسی
18 مهر 1401

1-     تاریخ   جلسه : 1401/07/18

شماره:73

2- زمان جلسه:120 دقیقه

3- مکان جلسه:دفتر مدیریت امور   پردیس های استانی دانشگاه فرهنگیان   کرمان

4- دستور جلسه:  طرح موضوع همایش pck آموزش زبان انگلیسی،

5- اعضاء جلسه:

دکتر عباس توان، دکتر رضا صابری، دکترزهیرمصطفی بلوردی، دکتر مجتبی پورکریمی، خداداد سالاری، مجتبی رئیسی، دکتر   زهرا ایرانمنش،دکتر موسی غنچه پور، محمدحسن فرخی، دکتر احمد تاجیکی، دکتر نجمه سلطانی نژاد، دکتر زهره احمدی   پور اناری، محمدجواد سلطانی نژاد

6- نام غائبین در جلسه:

7- مطالب مطروحه و مصوب جلسه:

•  در خصوص همایش دانش موضوعی pck در آموزش زبان انگلیسی که با حضور مجازی دکتر مقصودی برگزار گردید مصوبات ذیل تصویب گردید:

1. دکتر موسی غنچه پور به عنوان دبیر علمی تعیین گردید.

2. پردیس خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان مرکز مجری برگزاری فعالیت های اجرایی را آغاز نماید.

3. تاریخ برگزاری روز دوشنبه 17 بهمن ماه 1401 با شیوه برگزاری به صورت حضوری مجازی مشخص گردید.

4. مقرر گردید پس از تشکیل کمیته علمی نامه های مربوط به درخواست همکاری و حمایت به مراکز آموزشی به ویژه   آموزش و پرورش و سازمان های مورد نظر کمیته علمی ارسال گردد.

5. همچنین با نظر کمیته علمی پیشنهاد همایش جهت تخصیص سایت به معاونت محترم پژوهشی ارسال گردد.

6. مقرر گردید درخواست ثبت و نمایه شدن همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با نظر دبیر علمی همایش در   سایت مربوطه ثبت گردد.